Nieuws
29 maart 2012 - Ron Smeets

Android ICS update voor de HTC Sensation nu ook gestart

Twee weken geleden werd min of meer bekend dat de Android ICS update voor de HTC Sensation XE van start gegaan zou zijn. In de praktijk bleek dat echter nog lang niet bij iedereen het geval te zijn.

Vandaag is wederom een bericht verschenen dat HTC nu de Android ICS upgrades voor zowel de Sensation XE als de Sensation beschikbaar gesteld heeft.

Natuurlijk hangt het voor een groot deel ook van de provider af (mocht je een 'locked' toestel hebben) wanneer de upgrade beschikbaar komt, maar volgens HTC is de Europese uitrol dus in ieder geval van start gegaan. Overigens wordt met de Android 4.0 upgrade ook HTC Sense 3.6 geinstalleerd (nog niet versie 4 dus). Wie de update al ontvangen mocht hebben, en deze berichten daarmee dus kan bevestigen mag reageren ;-)

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.