Nieuws
15 mei 2012 - Ron Smeets

Android ICS update Sony Xperia S eind mei van start

Op een formum van Sony Mobile heeft de fabrikant, in een reactie op een vraag van een bezoeker over wanneer de Android 4.0 (ICS) update voor de Xperia S beschikbaar komt, gemeld dat Sony verwacht eind mei of begin juni met de uitrol daarvan te kunnen beginnen.

Wanneer de Nederlandse en Belgische versies van de Xperia S aan de beurt zullen zijn is nog niet bekend. Dat hangt ook af van het feit of je een provider (al dan niet gelocked) exemplaar hebt.

Sony Mobile zegt verder nog dat de ICS uitrol, zoals gewoonlijk, gefaseerd uitgevoerd gaat worden. Niet alle toestellen, en landen, zullen de update tegelijkertijd ontvangen. Heb je dus een Xperia S en ga je vanaf eind mei, over een week of twee, zitten wachten op de update, dan kan het dus gebeuren dat het dan nog enkele weken duurt voordat jouw Xperia S de update zal ontvangen. De forum post:

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.