Nieuws
13 december 2011 - Ron Smeets

Android ICS op de Motorola Droid RAZR (hack)

Op dit moment is de Galaxy Nexus nog altijd het enige toestel dat in de winkels ligt waarop Android Ice Cream Sandwich officieel beschikbaar is. De meeste fabrikanten zijn wel al (een tijdje) bezig met het geschikt maken van Android ICS voor (bestaande en nieuwe) Android smartphones, maar dat duurt nog een paar weken (tot maanden).

Een Android ontwikkelaar is er inmiddels al in geslaagd een versie van Android ICS werkend (nou ja, deels dan) op de Motorola Droid RAZR te 'hacken'. Hieronder staat het videobewijs daarvan.

Zoals gezegd, stabiel is deze versie van Android 4.0 op de Motorola Droid RAZR nog lang niet, maar dat mag de pret van de video niet drukken ;-))

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.