Nieuws
19 november 2011 - Ron Smeets

Android ICS 'hacks' voor Galaxy S II en Optimus 3D (video)

Het duurt nog even voordat de officiele Android ICS updates voor de Samsung Galaxy S II en de LG Optimus 3D uitgerold gaan worden, maar sinds Google de broncode van Android 4.0 vrijgegeven heeft zijn hobbybobs natuurlijk al lang bezig met het maken van 'eigen' ICS ROM's voor bestaande Android smartphones.

Hieronder kun je twee video's zien waarin de Galaxy S II en de Optimus 3D getoond worden met een, vroege, Android ICS 'hack'. Nog niet echt bruikbaar, maar het zal mij benieuwen of de diverse hobbybobs er in slagen dat wel 100% voor elkaar te krijgen voordat de fabrikanten zelf met een update komen ;-))

De Samsung Galaxy S II:

De LG Optimus 3D:

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.