Nieuws
17 december 2011 - Ron Smeets

Android ICS demo op de HTC Desire (video)

Dit soort video's van bestaande Android toestellen waarop Ice Cream Sandwich geinstalleerd wordt vóórdat een eventuele officiele upgrade beschikbaar komt zullen de komende weken nog wel meer opduiken.

Hieronder staar er eentje met de HTC Desire in de hoofdrol. In de ruim tien minuten durende video is te zien dat de hobbybobs Android ICS al best redelijk aan de praat gekregen hebben op de 'oude' Desire.

Dat wil overigens niet zeggen dat je deze beta ICS ROM maar meteen moet downloaden en installeren want er zijn nog wel wat tekortkomingen (geen support voor de camera en tethering bijvoorbeeld) en de stabiliteit is ook nog niet optimaal. Maar, mocht je nog een 'oude' Desire in de kast hebben liggen die je toch niet meer gebruikt en je wilt wat met Android 4.0 'stoeien', ga dan gerust je gang ;-)) Wel op eigen risico natuurlijk.

http://www.youtube.com/watch?v=tn1lMSH3r-g

Via: XDA Developers

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.