Nieuws
10 mei 2012 - Ron Smeets

Android ICS (4.0) update voor de Galaxy Note onderweg

De afgelopen weken en maanden heeft Samsung de beloofde Android ICS (4.0) update voor de Galaxy Note al enkele keren moeten uitstellen. Veel verder dan een teaser was Samsung nog niet gekomen ;-) Vandaag lijkt daar verandering in te komen.

Her en der melden verschillende Galaxy Note eigenaren, ook hier in Nederland, dat ze via Kies of OTA (via WiFi) de ICS update al ontvangen hebben.

Zelf heb ik nog geen melding gekregen op de Note die ik af en toe nog gebruik. Mogelijk dat dit te maken heeft met het feit dat ik in het buitenland vertoef of dat mijn model een review sample is. Hoe dan ook, de Android ICS upgrade voor de grootste van alle bestaande Galaxy's lijkt dus onderweg.

Mochten er al lezers, met een Note, zijn die de update ook ontvangen, en al geïnstalleerd, hebben, dan lees ik in de reactie graag jullie ervaringen.

Via (Twitter)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.