Nieuws
30 december 2009 - Ron Smeets

Android gerelateerde persconferentie van Google op 5 januari

De afgelopen dagen en weken stonden onder andere bol van de geruchten rondom de Google Phone, aka Nexus One.

De afgelopen uren werd bekend dat Google op 5 Januari een 'Android gerelateerde' persconferentie zal geven. Diverse (Amerikaanse) media hebben inmiddels al een uitnodiging hiervoor ontvangen. (zie afbeelding hieronder).

Alom wordt nu natuurlijk aangenomen, en dat lijkt ook zeer waarschijnlijk, dat tijdens die persconferentie de Google Phone officieel gepresenteerd gaat worden. Zoals gezegd, de afgelopen weken zijn al de nodige foto's en video's van de Nexus One opgedoken. Het zal mij benieuwen wat er de komende dagen, vóór 5 Januari, nog allemaal uit gaat lekken... Google-Press-5-Jan-10 Bron: Engadget

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.