Geruchten
19 november 2009 - Ron Smeets

Android e-reader gespot?

Mmmh, laat ik beginnen dat ik mijn twijfels heb over de kans dat dit gerucht waar zal blijken te zijn. Niet dat ik niet geloof in de mogelijkheid dat er ooit een e-reader gemaakt kan worden die op het Android besturingssysteem draait, maar dat zal dan toch op z'n minst een hybride oplossing worden (inclusief bel of mobiele internetfunctie of zo).

Het bijzonder wazige fotootje dat bij Crunchgear in de mailbox viel met daarbij de tekst dat dit een toekomstige Android ereader zou zijn van een fabrikant die nog nooit iets met Tablet of ereader gadgets gedaan heeft lijkt wat mij betreft of vanalles en nogwat, maar zeker niet op een ereader. Of zit ik er nu helemaal naast?

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.