Nieuws
11 mei 2009 - Ron Smeets

Android Cupcake Widgets demo

T-Mobile en Google zijn momenteel druk bezig de Android 1.5 update (Cupcake) uit te rollen. Heb je een G1 dan hoef je zelf niets te doen. Als de update voor jouw toestel klaar staat dan wordt die automatisch gedownload en krijg je vanzelf een melding dat de update gereed is.

In onderstaande video worden de nieuwe widgets nader bekeken. Niet schrikken als het beeld na ca. 40 seconden ineens zwart wordt. Dat is om een privénummer van de reviewer te verbergen. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=ymSiiGBAKJA
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.