Nieuws
18 oktober 2012 - Ron Smeets

Android aankondiging op 29 oktober; LG Nexus, Nexus 10?

Het wordt een drukke dag, 29 oktober. We weten al een tijdje dat Microsoft dan haar nieuwste versie van Windows Phone, 8, officieel zal presenteren. Google heeft zojuist bekend gemaakt dat diezelfde dag ook een Android event gepland staat. De uitnodigingen daarvoor zijn in de VS al verspreid.

Wat daar onthuld gaat worden is natuurlijk nog niet bekend maar als ik de geruchten van de afgelopen dagen en weken even naloop dan kom ik al snel uit bij de volgende Nexus smartphone. Waarschijnlijk de Nexus 4 van LG.

Al geruime tijd wordt ook gespeculeerd over de komst van meerdere nieuwe Nexus toestellen, van verschillende fabrikanten. En dan hebben we natuurlijk ook nog de geruchten over de Nexus 10 tablet die in samenwerking met Samsung gemaakt zou worden. We zullen wel zien. De Google Android presentatie wordt enkele uren voor de Windows Phone 8 onthulling gehouden. Zoals gezegd, het wordt een drukke dag ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.