Nieuws
06 oktober 2015 - Ron Smeets

Android 6.0 Marshmallow van dichtbij bekeken (video)

Op dit moment wordt de nieuwste Android verise, 6.0 Marshmallow, uitgerold naar een aantal bestaande Nexus toestellen. Online zijn ook wel al wat ROM's te vinden die je zelf kunt 'flashen', mocht je dat willen en kunnen. Voor de meeste gebruikers zal het echter nog even duren voordat hun Samsung, LG, HTC of Sony verblijd wordt met het nieuwe Google OS. En ook de gloednieuwe Nexus 5X en Nexus 6P liggen nog niet in de winkels.

Hieronder kun je een ruim drie minuten durende video bekijken waarin een eerste indruk gegeven wordt van de final build van Marshmallow. Enjoy!

https://youtu.be/8m1z63Gqys8

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.