Geruchten
12 juni 2015 - Ron Smeets

Android 5.1.1 gespot op de Galaxy Note 4

In Antutu zijn benchmark resultaten gespot die aantonen dat iemand momenteel bezig is met het testen van de nieuwste Android Lollipop versie, 5.1.1, op de Galaxy Note 4. Of dat Samsung zelf is of een ontwikkelaar die het met het toestel en de nieuwste Android versie aan de slag gegaan is, is nog niet duidelijk

Het zou, als de tests van of in opdracht van Samsung uitgevoerd worden, kunnen betekenen dat de Koreaanse fabrikant de uitrol van een volgende update aan het voorbereiden is, maar of dat nog dagen of weken duurt? Daarover is weinig zinnigs te zeggen. Afwachten maar. Hieronder staan de screenshot's van de benchmark test.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.