Nieuws
10 november 2014 - Ron Smeets

Android 5.0 vs Android 4.4.4 op de Galaxy S4 KitKat versus Lollipop; welke is zoeter?

Het is niet de eerste keer dat Android Lollipop op een Galaxy S4 te zien is, maar de boys van Sammobile hebben nu een uitgebreide videovergelijking gemaakt van de laatste KitKat versie, 4.4.4 met de eerste Lollipop, 5.0, op de Galaxy S4.

Zoals in de aankondiging aan gemeld wordt is de upgrade naar Lollipop een van de grootste veranderingen voor een Samsung toestel ooit. Benieuwd naar de verschillen? Kijk zelf maar.

http://youtu.be/8QETNpd57kk

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.