Toestellen
10 november 2014 - Ron Smeets

Android 5.0 Lollipop uitgebreid van dichtbij bekeken op de nieuwe Moto X Lollipop demo van bijna 10 minuten

Android Lollipop zal de komende weken en maanden voor steeds meer bestaande en nieuwe smartphones beschikbaar komen. Op dit moment is het echter nog redelijk schaars. De Nexus 6 wordt standaard uitgerold met het nieuwe Google OS, maar dat toestel is nog maar mondjesmaat, en al helemaal niet in Europa, te koop. De Nexus 9 tablet is ook een optie, maar daarover doen berichten de ronde dat het toestel niet bepaald degelijk is. De LG G3 wordt de eerste bestaande smartphone met Android 5.0, maar voorlopig alleen voor Poolse eigenaren.

Kortom, onderstaande, bijna 10 minuten durende, videodemo van de nieuwste Android versie op de onlangs gepresenteerde tweede generatie van de Moto X, is meer dan welkom. Voor de fans en iedereen die graag even wil zien wat te verwachten. Enjoy!

Video via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.