Geruchten
08 november 2014 - Ron Smeets

Android 5.0 Lollipop op de Samsung Galaxy S4 (video) Samsung werkt ook aan een update voor de 'oude' S4

Dat Samsung druk bezig is met het geschikt maken van Android 5.0 Lollipop, inclusief het aanpassen van de TouchWiz UI, voor de Galaxy S5 en Galaxy Note 4 is al bekend.

Nu is echter ook een video opgedoken die het bewijs levert dat ook al gewerkt wordt aan de Lollipop upgrade voor de 'oude' Galaxy S4. Op zich ook geen verrassing, maar wel goed om te zien, toch?

De video toont nog een relatief vroege build van het OS en volgens de makers zit die nog vol met bugs, maar het geeft een beetje een indruk van wat we kunnen verwachten van Lollipop en de nieuwe TouchWiz op de Galaxy S4. Hieronder staan ook enkele screenshots van de UI. Volg de bronlink voor nog veel meer afbeeldingen. Enjoy!

Bron: Sammobile

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.