Geruchten
06 november 2014 - Ron Smeets

Android 5.0 Lollipop op de LG G3 gekiekt Screenshots nieuwste Android versie op de nieuwste LG flagship

De LG G3 wordt nog dit jaar voorzien van de nieuwste Android versie. Een Poolse site heeft de hand weten te leggen op enkele screenshots van het toestel nadat Android 5.0 Lollipop er op geïnstalleerd was.

Hieronder kun je de afbeeldingen bekijken. Echt grote veranderingen, ten opzichte van de UI van de G3 met KitKat, zijn er eigenlijk niet. Al is het design van de notificaties wel typisch 'Lollipop'. Zo op het eerste gezicht ziet dat er wel weer wat overzichtelijker uit, toch? 

Bron (Pools)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.