Nieuws
17 april 2014 - Ron Smeets

Android 4.4 volgende maand naar Xperia Z, ZL, ZR en Tablet Z

Sony had al aangekondigd dat ook de meeste 'oudere' Xperia modellen (uit 2013) voorzien zouden worden van een Android 4.4 (KitKat) upgrade. Dat zou nog voor de zomer moeten gebeuren.

Welnu, de Japanse fabrikant heeft voor vier toestellen op hun respectievelijke product/service pagina's nu aangegeven dat de uitrol van de KitKat upgrade ergens in mei zal starten. Om precies te zijn gaat het over de Xperia Z, ZL, ZR en de Tablet Z.

Letwel; afhankelijk van de regio en provider (eventuele simlock modellen) kan het enkele weken duren voordat alle toestellen aan de beurt geweest zijn. De update wordt over-the-air verzonden dus je ontvangt t.z.t. vanzelf een melding.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.