Nieuws
09 december 2013 - Nichal Joosse

'Android 4.4 KitKat binnenkort op alle Samsung-smartphones'

Met Android 4.4 KitKat hoopt Google een betere Android-ervaring te geven aan alle Android-gebruikers, mede dankzij features als een lager geheugengebruik, waardoor de goedkopere Android-smartphones sneller werken met het besturingssysteem van Google. SamMobile kreeg een afbeelding via de mail waarop te zien is dat Samsung plannen heeft om Android 4.4 KitKat als update uit te brengen voor nagenoeg alle Samsung-smartphones. 

De lijst met apparaten die volgens de lijst Android 4.4 KitKat zullen gaan krijgen, is erg lang. Toestellen als de Galaxy S4 mini, Galaxy S3 mini, Galaxy S Advance, Galaxy Ace 3, Galaxy Core, Galaxy Fame, Galaxy Ace 2 en de Galaxy Fresh zijn te zien op de lijst. Mogelijk staan er nog meer toestellen op de lijst, maar is niet alles te zien omdat de screenshot alleen een deel van de lijst laat zien. 

Belangrijk detail om te weten: het betekent natuurlijk niet dat Samsung daadwerkelijk van plan is om de updates uit te brengen voor deze toestellen. Dat ze er over nadenken, is natuurlijk al een goed begin.  

Over de auteur: Nichal Joosse