Nieuws
26 augustus 2014 - Ron Smeets

Android 4.4.3 update voor de HTC One (M7) onderweg

Nadat ruim een week geleden de HTC One (M8) al de Android 4.4.3 update ontving is het nu de beurt aan de Benelux modellen van de 'oude' One (M7). Dat heeft de fabrikant vanmiddag officieel bekend gemaakt.

Heb je dus een One (M7) dan kun je vanaf vandaag de update verwachten. Behalve wat algemene verbeteringen heeft HTC ook er voor gezorgd dat de Camera beter werkt. Hieronder een overzicht van alle veranderingen.

De Android 4.4.3-update bevat onder meer:

- Optimalisatie van de prestaties van het mobiele netwerk, bluetooth en Wi-Fi
- Verbeteringen voor de beveiliging (afkomstig uit Android 4.4.4)

Verder profiteert de gebruiker van de HTC One (M7) met de update van verbeterde prestaties voor de volgende applicaties:

- Camera;
- Galerij;
- HTC Sync manager.

Bij de installatie van de Android 4.4.3-update op de HTC One (M7) zijn de volgende apps inbegrepen (deze apps zijn optioneel en door te gebruiker te verwijderen):

- Power to Give
- Bestandsbeheer

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.