Nieuws
25 maart 2014 - Ron Smeets

Android 4.4.3 update komt mogelijk al heel snel

Enkele weken geleden werd bekend dat Google werkt aan een update, 4.4.3, voor Android KitKat. De huidige 4.4.2 versie heeft namelijk last van een vervelende bug in de camera software waardoor bij sommige toestellen, met name de Nexus 5, de accu heel snel leeg loopt.

Het lijkt er op dat de update bijna klaar is om uitgerold te worden. Dat hebben althans enkele developers ontdekt. De nieuwe versie wordt op dit moment nog getest, maar dat zou dus al in een afrondende fase verkeren.

Sommige ontwikkelaars hebben de update al online zien opduiken (zie afbeelding hieronder) en die concluderen dat de aanpassingen voor het oplossen van de bug niet al te groot zijn. Op basis daarvan concluderen zij dat de uitrol mogelijk heel snel kan beginnen.

Bron, Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.