Nieuws
14 november 2012 - Ron Smeets

Android 4.2 lock screen widgets (video)

Een van de nieuwe features van Android 4.2 Jelly Bean is de mogelijkheid om widgets toe te voegen aan het lock screen van je Android smartphone. Daarmaa krijg je, voor jouw, interessante of belangrijke informatie zonder dat je het scherm hoeft te unlocken. Niet echt groot nieuws, want het bestaat al langer, maar wel handig.

Hieronder staat een ruim vier minuten durende hands on demo van de lock screen widget functie in Android 4.2. Voor de liefhebbers.

http://www.youtube.com/watch?v=ZpN8Wyu_z6Y

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.