Nieuws
16 januari 2013 - Ron Smeets

Android 4.1.2 update voor de Galaxy Note II nu beschikbaar

Samsung Nederland heeft zojuist via facebook bekend gemaakt dat de Android 4.1.2 (Jelly Bean) update voor de unlocked modellen van de Galaxy Note II nu beschikbaar is. Je kunt de update zowel over the air als via Kies downloaden en installeren.

Goed nieuws voor iedereen met een simlock vrije Galaxy Note II dus. De update is relatief klein maar er zitten, naast de gewoonlijke prestatieverbeteringen, wel wat leuke nieuwe en verbeterde features in.

Zo is de browser verbeterd waardoor surfen nog wat soepeler en sneller gaat. Verder is de Status Bar nu zwart in plaats van grijs kan het notificatie scherm naar wens aangepast worden en heb je de mogelijkheid om de multi-view functie uit te schakelen. Zoals gezegd geen grote veranderingen. Hieronder staat een compleet lijstje zoals dat een maand geleden opdook toen de update in Polen en Zweden al uitgerold werd.

Versie: Android 4.1.2 – JZO54K
- New Additions in Notifcation Toggles
- Notification Panel can now be customized
- Brightness Slider in Notification Panel Can Now Be Disabled
- Multi-View Can now be disabled
- Browser Is Smoother Then Before
- Status Bar has been changed from Grey to Black
- Continues Input in Samsung Keyboard (Like Swipe or Android 4.2 Keyboard)
- New Ink Effect On Lockscreen
- New Group Cast Application

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.