Nieuws
18 december 2012 - Ron Smeets

Android 4.1.2 update Galaxy S II en Galaxy Note uitgesteld?

De 'oudere' Samsung Galaxy S II en de eerste Galaxy Note staan al een tijdje op de lijst om de Android 4.1.2 (Jelly Bean) update te krijgen. Aanvankelijk werd verwacht dat de uitrol hiervan in november of december van start zou gaan. Welnu, het is al medio december geweest en we hebben nog geen update gezien. Althans, voor zover bekend.

Samsung Mobile in Zweden heeft de verwachte release datum van deze update nu naar januari, 2013 dus, geschoven.

Volgens SamMobile moet de oorzaak van dit uitstel gezocht worden in de berichten over problemen met de Exynos processoren in combinatie met de nieuwste Android versie. Als dat inderdaad de reden is, dan zal Samsung dat natuurlijk eerst willen oplossen alvorens de update van de nieuwste Jelly Bean versie, met de nieuwe TouchWiz interface, uit te rollen naar de Galaxy Note en de Galaxy S II.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.