Nieuws
11 december 2012 - Ron Smeets

Android 4.1.2 update Galaxy Note II start in Polen en Zweden

Twee weken geleden lekte al een ROM uit van de Android 4.1.2 update voor de Samsung Galaxy Note II. Welnu, in Polen en Zweden is de uitrol van de officiele update al gestart. Meer landen, waaronder ook Nederland (en België), zullen waarschijnlijk binnenkort volgen.

De update is niet al te groot, qua veranderingen. Het meest zichtbaar zijn die in de TouchWiz UI van Samsung. Denk aan multi-view waarmee je meerdere apps tegelijk kunt gebruiken in split screen modus, nieuwe thema's voor het lock-screen, een ander kleurtje voor de status balk, nieuwe opties voor de notifcatie balk, maar ook een betere werking van de browser.

De update wordt zowel via KIES als OTA aangeboden. Hieronder staat een lijstje met de vernieuwingen zoals die tot nu toe bekend zijn.

Versie: Android 4.1.2 – JZO54K
- New Additions in Notifcation Toggles
- Notification Panel can now be customized
- Brightness Slider in Notification Panel Can Now Be Disabled
- Multi-View Can now be disabled
- Browser Is Smoother Then Before
- Status Bar has been changed from Grey to Black
- Continues Input in Samsung Keyboard (Like Swipe or Android 4.2 Keyboard)
- New Ink Effect On Lockscreen
- New Group Cast Application

Bron, Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.