Nieuws
17 november 2012 - Ron Smeets

Android 4.1.2 test firmware voor de Galaxy S II gelekt

Eind september werd al bekend dat de Samsung Galaxy S II uiteindelijk ook een upgrade naar Android 4.1 (Jelly Bean) zal krijgen. Gisteren dook een gelekte test versie van deze firmware al op. Die kun je, op eigen risico, ook al downloaden en installeren op je Galaxy S II, mits het een simlock vrij toestel is.

Hieronder staat een korte video waarin Android 4.1.2 op de Samsung Galaxy S II gedemonstreerd wordt. Volgens de ontdekkers ervan is de software nog niet 'final' maar wel al behoorlijk stabiel. Vermoedelijk zal de definitieve versie, en uitrol, dan ook al snel volgen.

http://www.youtube.com/watch?v=8Qc4vH6XSpU

Meer informatie over het downloaden en installeren van deze Android 4.1.2 versie voor de Galaxy S II kun je op de site van SamMobile vinden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.