Nieuws
29 november 2012 - Ron Smeets

Android 4.1.2 ROM voor de Galaxy Note gelekt

Enkele weken geleden werd al een video online gezet waarin een Samsung Galaxy Note te zien was met Android 4.1.2 Jelly Bean. De officiële update voor de eerste Note is nog niet beschikbaar, maar wie niet kan wachten kan nu, op eigen risico natuurlijk, wel een gelekte versie van die ROM downloaden en installeren.

Helemaal bruikbaar is die overigens nog niet. De S-Pen functies werken namelijk nog niet. Volgens mij heb je er dan, als normale Galaxy Note gebruiker, weinig aan. Maar goed, er zijn altijd wel personen te vinden die het toch willen proberen ;-)

De ROM heeft versienummer N7000XXLSA en is hier te downloaden (zip bestand). Het is dus een prerelease. Zoals altijd moet je dit alleen proberen als je precies weet waar je mee bezig bent. De instructies voor installatie kun je hier nalezen. Bij twijfel: handjes af en gewoon wachten op de officiele (OTA) update die over niet al te lange tijd verwacht wordt.

Galaxy-Note-Android-412-Screen1 Galaxy-Note-Android-412-a

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.