Nieuws
25 december 2012 - Ron Smeets

Android 4.1.1 met Sense 4+ update voor de HTC One S onderweg

Het lijkt er op dat HTC nog een Kerstkadootje uit haar zak getoverd heeft. Er komen vandaag namelijk berichten binnen dat de uitrol van de (beloofde) Android 4.1.1 Jelly Bean update, compleet met Sense 4+, voor de HTC One S begonnen is.

In eerste instantie betreft het de internationale versie (zonder simlock) van het toestel, zo luiden de berichten. Je moet er wel even de tijd voor nemen want de update is ruim 600 MB groot. Gebruik van een WiFi verbinding is dus verstandig.

De update heeft versienummer 3.16.401.8 en behalve Android 4.1.1 en al diens nieuwe (en verbeterde) features en de HTC Sense 4+ User Interface brengt hij ook enkele verbeteringen voor de camera en de accuprestatie met zich mee. Tevens is ook de gallery app wat aangepast. Ik hoor graag wanneer er al One S eigenaren in Nederland en/of België zijn die de update ontvangen, en geinstalleerd, hebben.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.