Nieuws
17 december 2011 - Ron Smeets

Android 4.0 op weg naar de Nexus S

Enkele uren geleden heeft Google bekend gemaakt dat de Ice Cream Sandwich update voor de 'oude' Samsung Nexus S vanaf nu beschikbaar gaat komen voor de GSM/UMTS versies van het toestel.

Enkele weken geleden doken al berichten op dat Google medewerkers de Nexus S met Android ICS aan het testen waren. Dat lijkt dus snel en goed afgelopen te zijn ;-)

Volgens Google zal het ongeveer een maand duren voordat alle GSM/UMTS exemplaren van de Nexus S de Android ICS update ontvangen hebben. Niet meteen oingeduldig worden dus ;-)) Ow, en voor iedereen die intussen erg gewend geraakt aan de werking van de 'pure' Android 2.3 (Gingerbread) heeft Google nog wat tips en veranderingen die je in Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) gaat tegenkomen op een rijtje gezet.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.