Nieuws
23 augustus 2012 - Ron Smeets

Android 4.0.4 upgrade voor de HTC One S gestart

HTC Nederland maakte gisteren bekend dat de uitrol van de Android 4.0.4 upgrade voor de HTC One S gestart is. Iedereen die dit toestel heeft zal een dezer dagen automatisch een update melding ontvangen.

Behalve de nieuwste ICS versie zal de update ook enkele aanpassingen in HTC Sense met zich meebrengen. Denk aan een verbeterde weergave van apps die nog niet voor ICS geoptimaliseerd zijn (facebook bijvoorbeeld). Daarnaast zijn ook de camerafuncties zoals de witbalans en continue autofocus verbeterd. Maar dat is nog niet alles.

In het persbericht over de upgrade meldt HTC verder nog: "Tevens vereenvoudigen we het beheer van tabs in de browser met een speciale knop om tussen tabs te wisselen. Daarnaast kunnen gebruikers verbeteringen verwachten met betrekking tot het geheugen, de internetervaring en de overall stabiliteit van het systeem. Ook biedt de update een Single Sign-On voor Facebook die gebruikers toegang geeft via verschillende applicaties en browsers. Een andere upgrade is uitgevoerd voor de Beats audio-integratieGoed nieuws dus voor HTC One S eigenaren."

En voor ontwikkelaars is de SDK-ondersteuning voor de medialink nu voorzien van een framework met betrekking tot applicaties voor videobellen om betere kwaliteit en prestaties te leveren.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.