Nieuws
29 maart 2012 - Ron Smeets

Android 4.0.4 update voor de Galaxy Nexus en Nexus S

Google heeft gisteravond laten weten dat men begonnen is met de uitrol van een (kleine) Android Ice Cream Sandwich update, versie 4.0.4, voor de HSPA versie van de Galaxy Nexus, de UMTS/3G modellen van de Nexus S en de Motorola Xoom WiFi.

Deze update omvat onder andere een verbetering van de camera prestaties en het soepeler roteren van het display. 

Verder zou Android ICS na deze update ook nog wat stabieler worden op deze toestellen en heeft Google ook aan verbetering doorgevoerd in de nummerherkenning. Een gedetailleerde lijst met veranderingen kon ik vannacht niet vinden, maar Google noemt het zel een 'incremental' (kleine) update, dus naast de genoemde verbeteringen en mogelijk wat bugfixes zal er waarschijnlijk niet veel meer te melden zijn.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.