Nieuws
03 april 2012 - Ron Smeets

Android 4.0.4 update onderweg naar de Galaxy Nexus

Vorige week kondigde Google aan dat er een Android update voor de Galaxy Nexus (later ook de Motorola Xoom en Nexus S) op komst is.

Welnu, vanaf vandaag wordt die update, Android 4.0.4, dus uitgerold naar de Galaxy Nexus, ook hier in Nederland.

Het betreft overigens een 'kleine' update die vooral moet zorgen voor een stabieler OS, betere camera- en schermprestaties en diverse bugs oplost. Wie deze problemen ondervonden heeft met zijn of haar Galaxy Nexus zal dus blij zijn met deze update. Laat anders via de reacties maar even weten of de door Google beloofde verbeteringen inderdaad kloppen ;-) Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.