Nieuws
22 augustus 2012 - Ron Smeets

Android 4.0.4 uitrol voor de '2011' Xperia modellen begonnen

Sony heeft de afgelopen maanden al enkele keren gemeld dat de '2011' modellen van de, toen nog, Sony Ericsson Xperia modellen voorzien zullen gaan worden van de nieuwste Android Ice Cream Sandwich versie, 4.0.4 om precies te zijn.

Het goede nieuws is nu dat de uitrol van deze update deze week begonnen is. De Xperia Arc, Xperia Arc S, Xperia Neo V, Xperia mini, Xperia mini pro, Xperia Active en Xperia Ray zijn als eerste aan de beurt. De Xperia Neo L en Live wth Walkman volgen later.

Behalve de nieuwste ICS versie zal de update ook enkele bugs fixen en de algehele prestatie van de toestellen verbeteren, waar nodig. Wanneer je al een van de bovengenoemde Xperia modellen hebt met een eerdere versie van Ice Cream Sandwich dan zul je vanzelf een melding krijgen wanneer de update voor jouw toestel beschikbaar is. Gebruik je nog Gingerbread (2.3.X) dan zul je zelf moeten checken voor updates via de PC Companion software. Letwel; dit soort updates wordt doorgaans gefaseerd uitgerold dus het kan enkele weken duren voordat alle toestellen en serienummers aan de beurt geweest zijn.

Via: SonyMobile Blog

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.