Nieuws
19 december 2011 - Ron Smeets

Android 4.0.1 ROM voor de Samsung Galaxy S II opgedoken

Wanneer de officiele Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) update voor de Samsung Galaxy S II uitgerold zal worden is nog niet bekend maar dit weekend is een custom ROM, versie 4.0.1 voor dat toestel opgedoken.

Letwel, voor de 'gewone' gebruikers is de installatie van dit soort ROM's niet aan te raden. De makers geven bijvoorbeeld zelf al aan dat er diverse bugs in zitten.

De tech savvy hobbybobs die een Galaxy S II hebben en er mee willen 'spelen' moeten zich realiseren dat de garantie op het toestel vervalt bij de installatie van dergelijke custom ROM's. Zoals altijd is het gebruik ervan op eigen risico en als de Samsung Galaxy S II je primaire (en enige) toestel is waar je dagelijks afhankelijk van bent, dan zou ik fijn afblijven van deze Android ICS ROM.

Bron: SamMobile

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.