Nieuws
04 februari 2011 - Ron Smeets

Android 3.0 persconferentie (video)

Afgelopen woensdag hield Google een online persconferentie voor Android 3.0 (Honeycomb). Daarin werd onder andere bekend gemaakt dat deze Android versie voorbehouden zal blijven aan Tablet's.

Vannacht heeft Google de volledige video, bijna 53 minuten, van de persconferentie online gezet. Daarin wordt niet alleen de complete UI getoond en besproken, maar is ook een demo te zien van de Motorola Xoom, 's werelds eerste Android 3.0 tablet die een maand geleden in Las officieel onthuld werd. Voor de liefhebbers ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.