Entertainment
28 december 2010 - Ron Smeets

Android 3.0 Music Player preview (video)

De afgelopen uren zijn diverse kiekjes opgedoken van een nieuwe, 3.0, versie van de Android Music Player. Inmiddels is er ook een korte video gespot waarin enkele nieuwe features getoond worden van de player die eigenlijk sinds de introductie van de allereerste Android versie niet meer gewijzigd was.

Online wordt inmiddels ook al volop gespeculeerd dat Google mogelijk af zou gaan stappen van de 'fysieke' menu toetsen zoals die nu op elk Android toestel aanwezig zijn.

De reden voor die geruchten ligt hem voornamelijk in het feit dat in de nieuwe Music Player, in sommige schermen, een touchscreen versie van, onder andere, de menu en home buttons te zien is. Het lijkt mij nog erg vroeg om aan de hand daarvan al de conclusie te trekken dat Google de UI en hardware eisen (drastisch) gaat wijzigen. We zullen zien. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.