Nieuws
05 januari 2011 - Ron Smeets

Android 3.0 (Honeycomb) videopreview

Op het YouTube kanaal van Androiddeveloppers is een videoprevew van de User Interface van Android 3.0 (Honeycomb) online gezet. Ten eerste is nu dus defintief duidelijk dat Android 3.0 het versienummer van Honeycomb wordt, en niet 2.4 zoals sommige geruchten meldden.

Verder ziet de UI er best leuk uit, toch? Android 3.0 is helemaal ontworpen voor tablet PC's. Deze week zullen de eerste modellen (o.a van Motorola) onthuld gaan worden op de CES.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.