Nieuws
05 april 2011 - Ron Smeets

Android 3.0 (Honeycomb) op de Samsung Galaxy Tab

Het is nog lang niet bruikbaar, maar enkele hobbybob ontwikkelaars zijn bezig met het 'hacken' van Android 3.0 (Honeycomb) voor de Samsung Galaxy Tab.

Hieronder kun je een eerste videodemo daarvan zien. Zoals gezegd, de ontwikkeling ervan bevindt zich nog in een vroeg stadium, maar dat mag de pret niet drukken.

Voor de echte 'allesdurvers'; hier kun je een download link vinden voor de Galaxy Tab Android 3.0 hack. Gebruik op eigen risico natuurlijk en alleen als je zelf ook techsavvy genoeg bent ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.