Geruchten
14 januari 2011 - Ron Smeets

Android 2.4 op de Google Nexus S gesignaleerd

Enkele dagen geleden was Android 2.4 al volop in het nieuws omdat Tweakers op de CES een exemplaar van de Sony Ericsson Xperia Arc gespot had waar die nieuwe (en nog niet aangekondigde) versie van het Android OS geinstalleerd was.

Nu is er een Duitse video opgedoken waarop de Google Nexus S te zien is met Android 2.4 erop. Helaas worden in deze video geen (UI) features getoond waaruit op te maken is of deze versie van Android inderdaad verschilt van de huidige, 2.3 (Gingerbread). Het kan dus net zo goed fake zijn. Oordeel zelf maar.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.