Entertainment
26 december 2010 - Ron Smeets

Android 2.3 op de Nokia N900 (video)

Drie dagen geleden dook al het bericht, en een foto, op dat een aantal hobbybobs er in geslaagd waren om Android 2.3 (deels) aan de praat te krijgen op de Nokia N900.

Welnu, vandaag is ook een video online gezet waarin het bewijs getoond wordt dat het inderdaad gelukt is. Er wordt weinig (lees: niets) gezegd in onderstaande video maar zoals zo vaak zeggen een paar beelden meer dan veel woorden ;-)

Zo zie je onder andere dat de browser werkt. De Android Twitter app wordt wel opgestart maar niet gebruikt. Aan het eind wordt ook nog even, zo lijkt het althans, het prepaid of abonnement tegoed van de beller gecontroleerd. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.