Nieuws
08 december 2010 - Ron Smeets

Android 2.3 op de HTC Wildfire (video)

Ja, dit soort filmpjes waarin te zien is dat de nieuwste Android (2.3) versie op 'oude' toestellen 'gehacked' wordt, nog voordat de eventuele officiele update van de fabrikanten komen zullen we de komende weken wel steeds vaker gaan tegenkomen.

Hier zie je de HTC Wildfire. Helaas is het filmpje, zoals zo vaak, bij slecht licht, met een veel te beweeglijke hand en een camera zonder goede (close up) focus, opgenomen De bron zegt dat het de Wildfire is,  maar het zou net zo goed een andere HTC kunnen zijn, zo slecht is het filmpje ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.