Nieuws
06 december 2010 - Ron Smeets

Android 2.3 officieel gepresenteerd

Het zat er al aan te komen en kort na het publiceren van een nieuw gerucht bleek het dan eindelijk ook zover te zijn. Google heeft vandaag de nieuwste versie van Android, 2.3 (aka Gingerbread) gepresenteerd en de SDK beschikbaar gesteld. Zie ook de video hieronder.

Het zal nog wel even (weken, maanden?) duren voordat de eerste Android 2.3 toestellen van HTC en Samsung op de markt komen maar bezitters van een Google Nexus One kunnen de upgrade vanaf nu al gaan verwachten. Wanneer welke toestelbatches aan de beurt zijn is niet bekend.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.