Nieuws
17 december 2010 - Ron Smeets

Android 2.3 (Gingerbread) vergeleken met Android 2.2 (Froyo)

Er zijn de afgelopen dagen al diverse videodemo's van de nieuwste Android versie, Gingerbread, opgedoken. Een vergelijk met de vorige versie, Froyo, had ik nog niet eerder gezien.

De boys van Technobuffalo maakten onderstaande videovergelijk van beide Android versies. Daarin worden niet alleen de nieuwe features bekeken maar ook hoe Gingerbread presteert tegenover Froyo. Ze hebben daarvoor wel twee verschillende toestellen moeten gebruiken (de Nexus One en de Nexus S).

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.