Geruchten
26 november 2010 - Ron Smeets

Android 2.3 (Gingerbread) User Interface wazig gekiekt

Hij is er nog steeds niet officieel maar het zal ook niet lang meer duren. Vorige week gaf Google CEO Eric Schmidt al een korte demo en de afgelopen nacht doken een aantal wazige kiekjes van de Google Nexus S en Android 2.3 (Gingerbread) User Interface op in het forum van XDA.

Zoals gezegd, de foto's zijn kwalitatief niet bijster goed, maar dat is normaal voor 'spypics', toch? ;-)) Enfin, kijk zelf maar.

Nexus-S-Android-23-b Nexus-S-Android-23-d Nexus-S-Android-23-a Nexus-S-Android-23-c Nexus-S-Android-23-f Nexus-S-Android-23-e

Meer kiekjes kun je hier bekijken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.