Geruchten
09 december 2011 - Ron Smeets

Android 2.3.5 en Sense 3.0 update voor de HTC Desire HD?

Officieel is het volgens mij nog niet bevestigd, maar online verschijnen  de afgelopen uren meer en meer berichten dat de HTC Desire HD op dit moment een geupdate wordt naar Android 2.3.5 en HTC Sense 3.0. Hetzelfde zou ook gelden voor de Incredible S.

De Desire S had deze update in oktober al ontvangen en ik kan mij voorstellen dat er genoeg Desire HD en/of Incredible S gebruikers zijn die blij zijn met deze update.

Ik heb beide toestellen momenteel niet in mijn bezit dus kan het ook niet controleren, maar wellicht dat er lezers zijn die de update al ontvangen hebben. Reageer maar. Overigens komen deze geruchten wel overeen met het 'gelekte' updateschema voor diverse HTC toestellen uit Turkije, eerder deze maand.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.