Nieuws
23 augustus 2010 - Ron Smeets

Android 2.2 upgrade voor de Motorola Milestone in Q4

Motorola publiceert al langere tijd een update / upgrade schema voor haar Android toestellen. Op zich een handige service want op die manier weet je als eigenaar van een Motorola ruim van tevoren wanneer je weer een Android upgrade mag verwachten.

Uit de onlangs geactualiseerde lijst blijkt nu dat de Motorola Milestone in Q4 de officiele Android 2.2 (Froyo) upgrade zal ontvangen. Nu maar hopen dat het aan het begin van dat kwartaal gepland staat ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.