Nieuws
05 november 2010 - Ron Smeets

Android 2.2 upgrade voor de HTC Legend op komst

HTC heeft eerder deze avond een posting op haar Facebook pagina geplaatst waarin de fabrikant haar excuses aanbiedt aan alle HTC Legend eigenaren die al geruime tijd zitten te wachten op een Android 2.2 (Froyo) upgrade.

Tegelijkertijd kondigt HTC aan dat de langverwachte upgrade niet lang meer op zich zal laten wachten.

"We have been working hard to find the most accurate information about how the update is progressing, and when it will be ready for all of you – thankfully, you won’t have to wait much longer!" Goed nieuws voor iedereen met een HTC Legend dus. Mocht je vragen hebben over Android 2.2 op de HTC Legend, dan kun je die op de Facebook pagina van HTC stellen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.