Nieuws
01 september 2010 - Ron Smeets

Android 2.1 upgrade voor de X10 komt eind deze maand

Veel gebruikers van een Sony Ericsson Xperia X10 zullen met smacht zitten te wachten op de beloofde Android 2.1 (en nog liever Android 2.2) upgrade voor dat toestel.

Welnu, Sony Ericsson in Engeland heeft middels een Tweet als antwoord op een vraag van een Koreaanse twitteraar min of meer bevestigd dat die update (naar Android 2.1) er eind deze maand (september) gaat komen.

Op zich komt dat overeen met eerdere uitspraken van de Zweeds-Japanse fabrikant dat de upgrade in Q4 uitgerold zou worden. Eind deze maand begint Q4 immers, maar het zou natuurlijk goed zijn als dit inderdaad aan het begin van het laatste kwartaal van dit jaar ging gebeuren, en niet rond de kerst of zo ;). We zullen zien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.