Nieuws
18 juni 2010 - Ron Smeets

Android 2.1 upgrade HTC Hero in twee delen

Eerder deze week werd al duidelijk dat HTC begonnen is met de uitrol van de Android 2.1 upgrade voor de populaire Hero. Dat gebeurt in twee delen.

Eerst zullen alle Hero bezitters, over the air (OTA), een voorbereidende update ontvangen, enkele dagen (tot max. twee weken) later gevolgd door de Android 2.1 upgrade, mits jouw Hero voorzien is van de juiste ROM versie.

Je kunt dat controleren door naar het menu Instellingen te gaan en daar te kiezen voor de optie 'Over deze telefoon' en vervolgens 'softwareinformatie. Daar moet bij de het volgende versienummer staan: 2.73.405.5, uitgegegeven op 11 september 2009. Als je een oudere versie hebt, dan kun je de juiste Rom hier downloaden. Daar vind je ook een stap-voor-stap handleiding voor de installatie. Succes!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.