Geruchten
05 april 2010 - Ron Smeets

Android 2.1 update voor de Hero komt medio April

In Februari werd al officieel bevestigd dat de HTC Hero een upgrade naar Android 2.1 zou krijgen. Aanvankelijk werd medio Maart als releasedatum daarvoor genoemd. Inmiddels is al duidelijk dat die datum niet gehaald is.

Volgens de laatste geruchten uit Roemenië en Rusland zou 16 April de nieuwe datum worden waarop de Android 2.1 update voor de Hero beschikbaar zal komen.

In beide gevallen is de datum geroepen door een HTC medewerker dus dat zou redelijk betrouwbaar moeten zijn. Natuurlijk wil dat nog niet zeggen dat HEro eigenaren hier in de Benelux de betreffende update ook op 16 April zullen ontvangen. Dat zal nog moeten blijken. Via: Tweakers

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.