Geruchten
03 november 2009 - Ron Smeets

Android 2.1 gespot?

Onlangs werd Android 2.0 officieel onthuld en het eerste toestel dat daarmee uitegerust wordt, de Motorola Droid / Milestone moet nog in de winkels werschijnen.

De boys van Androidandme vonden in hun Google Analytics rapporten echter al een grafiekje waarin te zien is dat 0.04% van hun mobiele bezoekers met een Android toestel al gebruik maken van Android 2.1.

Navraag wees uit dat het hier gaat om een bug-fix update van Android 2.0 die binnen enkele weken officieel uitgerold gaat worden. Het is dus geen grote nieuwe release. Wel cool en heel erg attent van de boys dat ze er op deze manier achter kwamen, toch?. Ik moet ook maar eens wat dieper gaan spitten in onze Google Analytics rapporten. Wie weet kom ik Windows Mobile 7 of iPhone 4.0 wel al tegen ;-))) android21

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.